Datacolor Spyder5STUDIO ratkaisee värinhallintaongelmat

Datacolor Spyder5Studio on erittäin hyvä ratkaisu valokuvaajille. Sen avulla saa paketissa kaiken, jota tarvitaan kuvaamiseen redigiointiin ja tulostukseen. Sen avulla saa RAW:n kalibroinnin kamerassa ja myös helpon asennuksen tulostimeen ja tulostusvälineisiin.

Datacolor Spyder5STUDIO sisältää seuraavat tuotteet:

  • SpyderCUBE ja suojapussi
  • Spyder5ELITE-kolorimetri USB:llä
  • SpyderPRINT-spektrocolorimetri, USB ja SpyderGuide
  • Tervetulokortti, jossa on ohjelmiston latauslinkki, ohjelmiston sarjanumero ja takuun rekisteröinti
  • Puhdistusliina
  • Metallikotelo

Nopea RAW-käsittely

SpyderCUBE nopeuttaa RAW-käsittelyä ottamalla yhden viitekuvan valaistuksen mukaan asettaaksesi valkotasapainon, valotuksen, mustan tason ja kirkkauden heti koko valokuvasarjan alusta alkaen.

Saat täydellisen valo-informaation. Se tarjoaa kaikki olennaiset valon tiedot RAW-säätöihin. Kromipallo mittaa valaisinta analysoimaan ylivalottuneita alueita. Valkoiset pinnat määrittelevät kohokohtia suhteessa kohdevaloon. Spektrisesti neutraali 18% harmaa pinta mittaa värilämpötilaa ja keskitasoja kaikissa valaistusolosuhteissa. Musta hihna määrittelee absoluuttisen mustan.  Se on erittäin helppokäyttöinen. Se n suora ja yhteensopiva kaikkien RAW-muunnosohjelmistojen kanssa. Tämä on tärkeää RAW-käsittelyä varten, mutta sitä voidaan käyttää myös kuvatiedostojen käsittelyssä JPG-työnkulussa. Se on näppärän kokoinen ja kannettava. Pieni, kätevä ja sopii kaikkiin valokuva-pusseihin; ihanteellinen tuote valokuvaukseen sekä sisä-ja ulkotiloihin että studioihin.

SpyderLENSCAL on nopea ja luotettava tapa tarkentaa ja säätää tarkennuksen suorituskykyä kameran ja objektiivin yhdistelmissä. Tuotteessa on huippuominaisuus, nimittäin automaattitarkennuksen kalibrointi. Automaattitarkennuksen kalibrointi auttaa tarkentamaan kameraan ja linssisi yhdistelmiä ja tallentaa ne kameran omissa asetuksissa. Tämä nopea ja helppokäyttöinen ratkaisu vaihdettaville linsseille ja viimeisimmille DSLR-laitteille mahdollistaa parranajon automaattisen tarkennuksen käyttämällä nykyaikaista DSLR-automaattitarkennusta.

Laitteita ei tarvitse lähettää mihinkään palveluun, vaan voit hoitaa kalibrointisi itse. Nyt voit tarkistaa tai kalibroida omat linssit tarkkojen ja toistettavien kalibrointien linssit.
Tuote on valmistettu jämäkästä materiaalista. Siinä on kompakti, kevyt ja kestävä integroitu taso ja kolmijalka. Se on kätevä tapa säätää omia kameravaihtoehtoja.

Laajat värikoodit

SpyderCHECKR-perhe. Korjaa kuvia automaattisesti värittämällä SpyderCHECKR-referenssivälineitä valokuvien avulla, eliminoimalla kokeilua ja virheitä jälkituotannossa. Voit myös kalibroida värit kamerassa ja suorittaa täsmällisen valkotasapainon kamerassa. SpyderCHECKR:n kalibrointiohjelmisto analysoi testikuvan tuloksia ja luo välittömästi profiilin, jota sovelletaan työnkulkuun RAW-tuontiohjelmistoilla, kuten Adobe Photoshopilla, Adobe Lightroomilla ja Hasselblad Phocusilla ja automaattisessa värinkorjauksessa.

Tuotteessa on laaja värikoodi. 48 spektrisesti muokattua värikarttaa ovat standardi. Mukana on 24 sRGB -väriavaruus ja lisävärikohdat tarkempaan ihon sävyyn, keskitason värikylläisyysväriin ja lähes valkoisiin sävyihin ja mustan sävyihin dynaamisemmalle alueelle.

Mukana on myös erittäin tarpeellinen kamera-valkotasapainotyökalu. Värilämpötila ja valotus voivat vaihdella laukaisusta laukaisuksi ja kohtauksesta kohtaukseen. Yksikerroksinen, helppokäyttöinen harmaa kaavamahdollisuus antaa valotuksen valon väri- ja voimakkuustiedot, joita voidaan käyttää kameran asetusten säätämiseen.

Laitteiston ominaisuudet ovat seuraavat: Mattapinta sopii valaistusolosuhteisiin. Kestävä itsekorirakenne helppoa kuljetusta ja kenttäkäyttöä varten jalustan kiinnityksellä. Vaihdettavat kohdekortit.

Spyder5CAPTURE PRO-pakkaus on täydellinen sarja välttämättömiä ominaisuuksia, joita tarvitaan valokuvatehokkuuden ottamisessa ja muokkaamisessa. Sisältää SpyderLENSCAL, SpyderCUBE, SpyderCHECKR ja Spyder5ELITE.

SpyderLENSCAL tarjoaa nopean ja luotettavan menetelmän tarkennuskyvyn mittaamiseen kamerasi ja objektiivisi yhdistelmissä. Varmistaaksesi, että linssit toimivat parhaimmillaan, se auttaa korjaamaan automaattitarkennuksen kamerasi ja objektiivisi yhdistelmiin ja tallentaa ne kameran omissa asetuksissa. Tämä laite on kompakti, kevyt ja kestävä, integroitu taso ja tri-pod-kiinnike.

SpyderCUBE on kannettava ratkaisu valokuvaajille, jotka tarjoavat viitteitä asetetusta valkotasapainosta, valotuksesta ja mustasta tasosta. Se vie monimutkaisuuden pois kuvan muokkauksesta käyttämällä tavallisia työkaluja, jotka löytyvät väreillä hallinnoiduista sovelluksista. Käytä vain SpyderCUBE-kuvausta yksittäisten valaistusolosuhteiden alla, säädä, tallenna ja käytä koko sarjaan valokuvia.