Gigantti alennuskoodi

Gigantti on verkkokauppa, josta voit ostaa edullisin hinnoin tekniikkaan liittyviä tuotteita. Siellä on laaja valikoima mm. erilaisia tietokoneita, televisioita, kodin tekniikkaa, pelejä, kameroita, kodinkoneita jne. Voit hankkia sieltä kaiken tarvittavan tekniikan kotiisi. Gigantin valikoimissa on useita eri merkkejä ja malleja. Suurin osa tuotteista on saatavissa verkkokaupan kautta, mutta osa tuotteissa on ostettavissa vain myymälän kautta. Myymälöitä Gigantilla on ympäri Suomea.

Paljon erilaista tekniikkaa

Kodintekniikka on yleensä melko kallista ja suuriin hankintoihin kuten televisioon tai tietokoneeseen saa kulutettua useita satoja euroja. Tämän vuoksi alennuskoodi alentaa teknisten laitteiden hintaa reilusti. Gigantilla on usein alennuskoodeja, joiden avulla saa esimerkiksi ilmaiset postikulut. Sekin alentaa jo mukavasti tilauksen hintaa erityisesti jos on tilaamassa jotain pientä, jossa postikulujen suuruus muodostaa jo merkittävän osan tilauksen arvosta.

Alennuskoodit vaihtelevat myös Gigantissa melko usein. Tämän vuoksi niitä kannattaa tarkkailla aina säännöllisin väliajoin, sillä vaikka juuri nyt ei olisi sopivaa koodia saatavilla, uusi Gigantti alennuskoodi voi tulla jo vaikka seuraavalla viikolla.

Gigantti tarjoaa monipuolisesti erilaisia maksutapoja. Voit maksaa ostoksesi Gigantissa esimerkiksi kotimaisten verkkopankkien kautta tai tunnetuimmilla luottokorteilla. Jos haluat maksaa osamaksulla, käytössäsi on Klarna-lasku ja –osamaksu. Voit myös halutessasi maksaa Apple Payllä, MobilePayllä tai PayPalilla. Minkä maksutavan valitsetkaan, voit luottaa siihen, että tilauksesi ja maksuliikenne ovat salaisia. Kun Gigantti vastaanottaa tilauksesi, he varaavat heti ostosumman maksuvälineeltä. Mikäli katevaraus ei onnistu, saat siitä ilmoituksen ja tilaus keskeytetään.

Gigantilla on myös markkinoiden paras palautusoikeus, joten se on myös hyvä syy ostaa tuotteet Gigantin kautta. Usein voi olla vaikeaa tietää, miten hyvin tuote sopii itselle, jollei sitä pääse kokeilemaan. Gigantti tarjoaa asiakkailleen 30 päivää kestävän vaihto- ja palautusoikeuden, joka lasketaan toimituspäivästä lähtien. Vaikka olisitkin avannut myyntipakkauksen ja käyttänyt laitetta, voit palauttaa sen. Näin voit vaikkapa kokeilla miten uusi televisio sopii sisustukseesi tai miltä uudet stereot kuulostavat asunnossasi ennen kuin sitoudut pitämään tuotteen. Tuote tulee tietenkin palauttaa ehjänä ja myyntikuntoisena ja siinä tulee olla kaikki tarvikkeet mukana, mutta alkuperäistä myyntipakkausta ei tarvitse olla jäljellä. Palautusoikeus ei kuitenkaan koske sinetöityjä tuotteita kuten pelejä, ohjelmistoja, elokuvia ja ääni- tai kuvatallenteita eikä sellaisia palveluita, joiden toimitus on jo aloitettu.

Katso alennuskoodit Giganttiin

Voit myös käyttää Gigantin verkkokauppaa hyödyksesi niin, että varaat tuotteet verkosta ja menet tämän jälkeen kahden tunnin kuluttua hakemaan sen lähimmästä myymälästä. Sinun ei tarvitse odotella postitusta tai maksaa siitä, sillä voit mennä hakemaan tuotteen itse. Tuote maksetaan myymälässä noudon yhteydessä.

Löydä uusin Gigantti alennuskoodi Cupoconceptin sivuilta ja säästä selvää rahaa. Cupoconcept.fi on sivusto, josta löydät kaikki uusimmat ja parhaimmat alennuskoodit suomalaisten suosikkikauppoihin. Voit helposti selailla parhaimmat koodit ja tehdä säästöjä ostoksistasi.