GSM signaalin vahvistaminen

Kiinnostaako sinua GSM signaalin vahvistaminen? Jos asut esimerkiksi hieman syrjässä tai vietät paljon aikaa kesämökilläsi, voi huono GSM signaali aiheuttaa paljon harmia. Onneksi asiaan on olemassa ratkaisu, nimittäin GSM signaalinvahvistin. Vahvistimia on myynnissä Myamplifiersin sivuilla ja ne kaikki ovat hinnaltaan noin muutamasta sadasta eurosta ylöspäin. Signaalinvahvistimella saat apua koskien sekä tekstiviestien että puheluiden käyttämää GSM-verkkoa ja mikäli haluat parantaa myös mobiilinettiäsi, kannattaa valita vahvistin, joka auttaa lisäksi 3G- tai 4G-verkon parantamisessa.

Jaoteltu tehokkuuden mukaan

GSM signaalinvahvistin on oiva apu sekä yrityksille että yksityisille henkilöille, jotka haluavat nauttia katkeamattomista puheluista ja muista ärsyttävistä ongelmista. GSM signaalinvahvistin on helppo valita Myamplifiersin kolmivaiheisen lomakkeen avulla ja voit valita vaihtoehdoista oman operaattorisi tukemat mallit. Yksi vahvistin kattaa jopa tuhansien puhelimien signaalien parantamisen ja auttaa saamaan koko rakennuksen tehokkaamman verkon pariin. Mitä enemmän huoneita ja kerroksia sinulla on rakennuksessasi, sitä tehokkaampi malli kannattaa varata. GSM signaalinvahvistimet on jaoteltu niiden tehokkuuden mukaan ja tehokkaimmilla malleilla saa jo valtavia alueita paremman vahvistuksen piiriin.

GSM signaalin vahvistaminen on helppoa. Laite tulee paketissa, johon sisältyy kaikki tarvittavat asiat, jotta laite asentuu oikein ja toimivasti. Mallit, joita Myamplifiers tarjoaa, ovat Nikransin valmistamia ja ne ovat laadukkaita ja turvallisia käyttää. Signaalinvahvistin ei ole millään tavalla terveydelle tai ympäristölle haitallinen ja se säästää mm. puhelimen akkua, koska sen ei tarvitse hakea kokoajan parempaa signaalia.

Signaalinvahvistimilla on kahden vuoden takuu ja lisäksi kaikissa teknisissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Myamplifiersin tekniseen tukeen, joka auttaa sinua mielellään ja mikä parasta, myös ilmaiseksi. Laitteissa on 30 päivän palautusoikeus eli voit rauhassa tutustua siihen ja havainnoida onko GSM-verkkosi signaali parantunut riittävästi laitteen avulla.

GSM signaalinvahvistin on helppo asentaa ja siihen menee aikaa noin puolisen tuntia. Asentaminen onnistuu, vaikka asentajalla ei olisi aiempaa kokemusta teknisten laitteiden asentamisesta. Saat tilauksen nopeasti kotiin tai toimiston kuljetettuna. Myamplifiers käyttää kuriiripalveuna mm. FedExiä, joten tilaus tulee 3-7 arkipäivän sisällä luotettavasti.

Tukea useaan taajuuteen

Useimmat nykyajan puhelimet tukevat monenlaisia taajuuksia yhtä aikaa. Esimerkiksi kaikki älypuhelimet tukevat sekä 3G-verkkoja netin käyttöön ja GSM-verkkoa matkapuhelinkäyttöön. Vaikka puhelimessasi näkyisi 3G-kuvake, se ei silti tarkoita sitä, puhelin olisi käytössä matkapuhelinyhteyksiin. 3G signaalinvahvistimia käytetään ainoastaan tiedostojen siirtoon ja ne parantavat ainoastaan 3G-netin sekä sovellusten käytön laatua. Jos siis tarvitset parantamista myös puheluihin, sinun tulee valita vahvistin, joka tukee matkapuhelimen GSM-verkkoa eli 900 MHz:n taajuutta. Se on käytössä useimmissa Euroopan ja Aasian maissa.

Laitteen mukana tulee antenni sekä sisälle että ulos ja tarvittavat kaapelit. Suositeltu enimmäispituus itse signaalinvahvistimen ja ulkoantennin väliselle kaapelille on yleensä erittäin tehokkaissa malleissa noin 25-30 metriä. Jos kyseessä on pienempi malli, voi kaapelin pituus olla 15-20 metriä. Jotta saat laitteesta parhaimman mahdollisimman laadun irti, kannattaa käyttää niitä kaapeleita, jotka tulevat valmiiksi pakkauksen mukana.

Enää sinun ei siis tarvitse harmitella huonoja ja pätkiviä puheluita ja nettiyhteyksiä. Myamplifiersin laajasta valikoimasta erilaisia ja kaikki turvallisuusvaatimukset täyttäviä GSM signaalinvahvistimia löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivimman.

Sinun kannattaa hyödyntää myös alimman hinnan takuu, joka takaa sen, että saat varmasti laitteen edullisesti itsellesi. Jos löydät jostain halvemmalla vastaavan, ota yhteyttä Myamplifiersiin ja he lupaavat laskea tarjoaman tuotteen hinnan vielä alhaisemmaksi. Sivustolla on myös paljon erilaisia alennuskuponkeja ja koodeja, jotka kannattaa näpytellä tilauksen maksuvaiheessa, jolloin saa vielä lisäalennusta tuotteesta. Nyt on tarjolla myös ilmainen salamaylijännitesuoja kaikille vahvistimen tilaajille.